Productinformatie


Op de artikelkaarten aan de hangers en in onze prijslijst vindt u per artikel de productinformatie; samenstelling, breedte of hoogte, gewicht, het rapport, reinigingsvoorschriften en indien nodig opmerkingen. Gelieve met deze info rekening te houden i.v.m. het samenstellen van uw offerte en uw confectie.

Onze gordijnstoffen zijn meestal vervaardigd uit polyester garens of een menging van polyester garens met andere vezels. Kunstmatige vezels zijn zeer stabiel waardoor de meeste kwaliteiten wasbaar zijn. Houd er wel rekening mee dat een huishoudelijke wasmachine een beperkte capaciteit heeft en de wastrommel maar voor 1/3 gevuld mag zijn om onnodig kreuken te vermijden. Voor elke stof is het onderhoud verschillend, raadpleeg daarom steeds de artikelkaart.

Uiteraard kunnen onze gordijnstoffen ook chemisch gereinigd worden door een gespecialiseerd bedrijf. Onze brochure kan u downloaden in de rubriek prijslijsten.

Wij hebben al onze stoffen uitvoerig getest alvorens ze op te nemen in onze collectie. Onze stoffen zijn geen outdoor stoffen en bijgevolg niet zonwerend. Wij adviseren om ieder gordijn te voeren. Voering beschermt de gordijnen tegen verkleuring en werkt isolerend.