Nieuwsbrief Juni 2016 
image-78814-NB-055.jpg


2 Toppers


Ons duo Veronica & Vladimir uit de nieuwe collectie 2016 krijgt veel complimentjes van onze klanten.Deze nieuwe kwaliteit in 2 dessins heeft een aangename grip en de stof valt mooi soepel wat leidt tot een prachtig resultaat.


5 zachte kleuren per dessinAdvies verkoopprijs : 32,50 €/lmVakantieperiode


Vanaf 18 t/m 31 juli zijn wij gesloten. Het GEA team gaat even genieten van zon, zee en rust. Vanaf maandag 01 augustus zijn wij er weer voor jullie.

Wij wensen iedereen een aangename zomer!Indien u een sluitingsperiode heeft tijdens de zomermaanden gelieve dit dan even te melden op info@gea-interieurtextiel.be


Alvast bedankt voor jullie medewerking.


image-78815-NB-056.jpg

image-78816-NB-057.jpg

Mogelijkheid tot reserveren !Reserveer tijdens de vakantiemaanden tijdig voorraad voor uw lopende orders. De metrage kan achteraf door u nog steeds gewijzigd worden. Niet alleen wij zijn er even tussenuit maar ook onze leveranciers. Deze zijn verspreid gesloten over de maanden juli en augustus. Dit kan invloed hebben op de levertijden.Beter voorkomen dan genezen is de boodschap.Dit najaar …

Er staat alweer heel wat op de planning voor dit najaar.

Een nieuwe actie vanaf 01/09 t/m 31/12/16. Het gekozen thema blijft nog even een verrassing.

Nieuwe uni kwaliteiten zowel kamerhoog als op enkele breedte.Meer info ontvangt u na onze zomervakantie van onze sales medewerkers.

Wij kijken er alvast naar uit !